Injectie medicijnen kopen

Injectie medicijnen kopen tegen erectiestoornissen

Naast erectiepillen zijn er ook injectie medicijnen te koop voor het behandelen van erectiestoornissen. Dit klinkt misschien pijnlijk maar dat is het niet. Niet iedereen heeft baat bij erectiepillen, voor diegene die hier geen baat heeft is er injectie therapie ontwikkeld. Dit is een medicijn die niet zonder doktersrecept te verkrijgen is en geïnjecteerd wordt in de penis. De injectie medicijnen zijn niet nieuw, ze worden al sinds de jaren ’80 al gebruikt en hebben inmiddels hun dienst meer dan bewezen bij meer dan honderdduizenden mannen. Injectie therapie werkt gegarandeerd bij alle mannen met erectiestoornissen.

Meer info

Caverject

Caverject is ontworpen om te worden geïnjecteerd in de stam van de penis voor het behandelen van erectiestoornissen. Caverject is te koop als Caverject poeder voor injectie of als Caverject kant en klare injectie. Het werkzame bestanddeel van Caverject is alprostadil, en vergelijkbaar met de natuurlijke stof in je lichaam genoemd prostaglandine E1. Dit bestanddeel heeft een directe werking op de erectie van de penis. De inwerktijd duurt slechts 5-15 minuten en uw erectie duurt maximaal 1 uur na injectie.

 

Caverject kopen Prijzen bekijken
Meer info

Muse

MUSE is de merknaam van een medicatie alprostadil genoemd. MUSE (medicinale urethrale systeem voor erecties) wordt geleverd in een klein pipet. Deze pipet wordt aangebracht in de penis door de opening aan het uiteinde (in de urethrale passage). Deze pipet wordt ingebracht in de urinebuis via een dunne applicator-buis. De applicator heeft een knop, die wanneer ingedrukt wordt het medicijn lanceert in de urinebuis komt het tercht in het weefsel van de penis. Dit zorgt ervoor dat de penis te stijf wordt. Normaal werkt de erectie binnen tien minuten na het inbrengen duurt meestal gedurende tenminste dertig minuten, maar normaal gesproken niet langer dan een uur.

Muse kopen Prijzen bekijken

Injectie erectie medicijnen vergelijken

vergelijk de verschillen en overeenkomsten om zo tot een goede keus te komen om je erectiestoornis op te lossen.

Onderstaande gegevens zijn slecht een indicatie, raadpleeg de bijsluiter voor informatie.

Productnaam

Caverject

Muse

Fabrikant Pfizer Meda
 Actief bestanddeel Alprostadil Alprostadil
 Hoe snel werkt het medicijn? 30-60 minuten 5-10 minuten
 Hoe lang werkt het medicijn? Tot 4-5 uur lang Tot 30-60 minuten
 Doseringen verkrijgbaar in 25, 50 of 100 mg 250mcg, 500mcg en 1000mcg
 Innemen Wanneer nodig Wanneer nodig
Zonder doktersrecept te krijgen? Nee Nee