Oorzaken erectiestoornis

erectiestoornis oorzaak van problemen erectiepillen helpen

Oorzaken van erectiestoornis

Oorzaken van erectiestoornissen bij mannen achterhalen? Er kunnen vele oorzaken zijn die erectiestoornissen veroorzaken. Hierbij valt te denken aan zowel emotionele als lichamelijke stoornissen. Misschien heb je ook ervaren dat het soms moeite kost om een erectie te krijgen en dat het soms zeer gemakkelijk gaat. Het kan bijvoorbeeld zijn, dat je een erectie in de ochtend hebt of wanneer je masturbeert, maar het niet lukt wanneer je probeert seks met je partner te hebben. In dit scenario is het waarschijnlijk dat de oorzaak van de erectiestoornis van psychologische aard kan zijn. Het zou bijvoorbeeld kunnen komen door stress. Als je nooit een erectie kan krijgen dan komt dat waarschijnlijk door fysieke oorzaken.

Erectiestoornissen is een aandoening die consequent iemands vermogen beïnvloedt om een erectie of ejaculatie te bereiken of te handhaven. Het is een vorm van impotentie. Denk jij dat je een erectiestoornis hebt en wil je erectiestoornissen oplossen? Via erectie-medicijnen.com bestel je gemakkelijk en snel online erectiepillen. En je erectiestoornissen zijn snel verleden tijd.

direct gratis artsconsult starten
mannen met impotentie problemen oplossen erectiepillen

Veel mannen hebben last van erectieproblemen

1 op de 7 mannen van 18 jaar en ouder heeft weleens last van erectieproblemen. Slecht 10% van hun zoekt hulp om erectiestoornissen op te lossen. Ongeveer 17% van de mannen maakt wel eens (of soms meerdere keren) mee, dat de erectie tijdens het vrijen, afzakt of dat er helemaal geen erectie optreedt. Ook kan het zijn dat je penis in het begin bij het vrijen wel goed stijf is, maar na een tijdje weer slap wordt. Als dit een enkele keer gebeurd dan is dit niet een erectieprobleem of een erectiestoornis. Maar als dit vaker voorkomt kan dit een negatieve invloed hebben op het sex leven, en kan leiden tot extra stress, depressie en lage zelfwaardering. Inzicht hebben in de meest voorkomende oorzaken van erectiestoornissen kan iemand helpen verklaren waarom hij last heeft van erectiestoornissen.

Direct erectiestoornis oplossen

Ongeveer 1 op de 7 mannen heeft last van erectiestoornissen. Dat zijn er meer dan 800.000 in Nederland!

Oorzaken van erectiestoornis door endocriene ziekten

In het lichaam zorgt het endocriene stelsel (hormoon stelsel), bestaande uit klieren, ervoor dat er hormonen geproduceerd worden. Maar regelt ook je humeur, je slaapbehoefte, seksuele functie en nog veel meer. Diabetes is een voorbeeld van endocriene ziekten die een oorzaak kan zijn van erectiestoornissen. Diabetes beïnvloedt het vermogen van het lichaam om het hormoon insuline aan te maken. Eén van de bijwerkingen geassocieerd met chronische diabetes is de schade aan zenuwen. Dit beïnvloedt mogelijk penis prestaties waaronder het krijgen van erectie. Andere complicaties geassocieerd met diabetes zijn verminderde bloed stroom en hormoon niveaus. Beide van deze factoren kunnen bijdragen tot erectiestoornis.

direct gratis artsconsult starten
endocriene ziekten diabetes veroorzaken erectistoornis

Diabetes is 1 van de oorzaken van erectiestoornissen.

neurologische en zzenuwaandoeningen oorzaken van erectiestoornis

Oorzaken van erectiestoornis door neurologische en zenuwbeschadigingen

Verschillende neurologische omstandigheden kunnen een oorzaak zijn van erectiestoornis of het risico op impotentie verhogen. Zenuwbeschadigingen hebben invloed op de hersenen om te communiceren met het reproductiesysteem oftewel het voortplantingssysteem. Dit kan ervoor zorgen dat een persoon geen erectie krijgen kan. Neurologische aandoeningen omvatten:

 • De ziekte Alzheimer
 • De ziekte Parkinson
 • Tumoren
 • Multiple Sclerose (MS)
 • Beroertes
 • Epilepsie

Mannen die een chirurgische ingreep aan de prostaat klier hebben gehad kunnen ook schade aan de zenuwen ervaren die erectiestoornis veroorzaakt. Ook Wielrenners of mensen die lange afstand fietsen kunnen tijdelijke erectiestoornis ervaren. Dit is omdat herhaalde druk op de billen en genitaliën van invloed kunnen zijn op de functie van de zenuwen.

online recept tegen erectieproblemen

Oorzaken van erectiestoornis door medicijnen gebruik

Het is ook mogelijk dat bepaalde medicijnen of combinatie van medicijnen erectiestoornissen veroorzaken. Het gebruiken van medicijnen kan van invloed zijn op de bloedstroom, wat tot erectiestoornissen kan leiden. Je moet nooit stoppen met het nemen van een geneesmiddel zonder toestemming van je arts, zelfs als het bekend is dat het leidt tot erectistoornis. Voorbeelden van medicijnen waarvan bekend is dat ze erectiestoornissen veroorzaken zijn:

 • Alpha-adrenergic blokkers, met inbegrip van tamsulosin (Flomax)
 • Beta-blokkers, zoals (Coreg) carvedilol en metoprolol (Lopressor)
 • Kanker chemotherapie medicijnen, zoals cimetidine (Tagamet)
 • Centale zenuwstelsel onderdrukken, zoals alprazolam (Xanax), diazepam (Valium) en codeïne  (gevonden in verschillende merknaam medicijnen)
 • Centrale zenuwstelsel stimulanten, zoals cocaïne of amfetaminen
 • Diurese medicijnen, zoals furosemide (Lasix) en spironolacton (Aldactone)
 • Selective serotonine heropname remmers of SSRI’s (Prozac Paxil)
 • Synthetische hormonen, zoals leuprolide (Eligard)
Nu erectiestoornis behandelen?
medicijnen oorzaak van erectiestoornissen

Medicijnen gebruik kan een erectiestoornis veroorzaken. Stop niet zonder overleg met je arts met dit gebruik!

oorzaak van erectiestoornis is hart en vaatziekte

Oorzaken van erectiestoornis door hart en vaatziekten

Hart en vaatziekten zijn een oorzaak van erectiestoornissen of kunnen leiden tot impotentie omdat het bloed niet goed circuleert. Zonder voldoende bloedtoevoer naar de penis, kan een persoon geen erectie krijgen. Atherosclerose is een aandoening die zorgt ervoor dat de bloedvaten verstopt raken, dit kan leiden tot een oorzaak van erectiestoornis. Hoge cholesterol en hoge bloeddruk (hypertensie) worden ook geassocieerd met verhoogde risico’s voor erectieproblemen.

Kom in contact met online arts

Hart en vaatziekten is een oorzaak van erectiestoornis. Het bloed circuleert niet goed naar de penis waardoor er geen erectie mogelijk is.

Oorzaken van erectiestoornis door levensstijl factoren en emotionele stoornissen

Om een erectie te krijgen moet er eerst een fase van opwinding zijn. Hiervoor moet er een emotionele reactie ontstaan. Als iemand een emotionele stoornis heeft, is dit van invloed op hun vermogen om seksueel opgewonden te worden. Depressie en angst zijn bekende emotionele stoornissen die het risico op erectiestoornis verhoogt.

Depressie is een gevoel van verdriet, verlies van hoop, of hulpeloosheid. Vermoeidheid van de depressie kan ook leiden tot erectiestoornis. Faalangst is ook een oorzaak van erectiestoornissen. Als iemand in het verleden niet in staat was om een erectie te krijgen kan hij bang zijn om dit in de toekomst ook te hebben (met een bepaalde partner)

Iemand met erectiestoornissen die faalangst, prestatiedrang heeft of gerelateerde emotionele stoornissen zijn vaak niet in staat om een volledige erecties te krijgen tijdens masturberen of slapen, of tijdens geslachtsgemeenschap.

Misbruik van drugs zoals cocaïne en amfetamine, kan ook leiden tot erectiestoornis. Alcoholmisbruik en alcoholisme kunnen invloed hebben op iemands vermogen om een erectie te bereiken of te handhaven.

Direct erectiestoornis oplossen?
sporten, gezond eten oplossingen tegen erectiestoornis

Pas je lifestyle aan als je impotent bent. Levenstijl aanpassingen kunnen de oorzaken van erectiestoornissen verminderen. Stop met roken en drinken, pas je voeding aan en ga sporten!

erectiepillen oplossing voor erectiestoornis oorzaken

Erectiestoornissen zijn goed te behandelen!

Behandelingen van impotentie

Er zijn gelukkig behandelingen beschikbaar voor impotentie. Denk aan veranderingen in levensstijl, erectiepillen en natuurlijke behandelingen. Er zijn recept plichtige medicijnen die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van erectiestoornis. Recept plichtige erectiestoornis behandelingen van impotentie zijn:

 • sidenafil (Viagra)
 • tadalafil (Cialis)
 • vardenafil (Levitra)
 • avanafil (Spedra)
 • testosteron producten
 • Psychische hulp

Natuurlijke behandeling

Voor mannen die erectieproblemen zonder recept plichtige erectiepillen willen oplossen kunnen kiezen voor natuurlijke behandelingen. Sommige natuurlijke of alternatieve behandelingen voor impotentie zijn:

 • Acupuncture
 • Ginseng
 • Granaatappelsap

Voor je hier aan begint bekijk goed wat de voor en nadelen zijn of consulteer een deskundige.

Levensstijl veranderingen

Of iemands erectiestoornis een fysieke of een emotionele oorzaak heeft er zijn veel gevallen bekend waarbij levensstijl veranderingen geholpen hebben in de strijd tegen erectiestoornissen. Volgens de Mayo Clinic kunnen deze levensstijl en gedrag veranderingen helpen om erectiestoornissen tegen te gaan:

 • Stoppen met roken
 • Communicatie verbeteren in een relatie
 • Geen drugs of alcohol nuttigen
 • Sporten
 • Gezond eten en drinken
 • Stress en spanningen verlagen
start impotentie behandeling

Preventie

Preventie is beter dan genezen en dat geld ook voor erectiestoornissen. Er zijn een heleboel oorzaken die erectiestoornissen veroorzaken maar er zijn ook preventieve maatregelen te treffen:

 • Voldoende sporten
 • Voldoende slapen
 • Reduceren van stress, angst en depressie
 • Een gezond dieet

Meer tips bekijk dan erectiestoornis oplossen met gratis tips!

Gratis tips!
Preventie is een oplossing voor impotentie
niet alleen ouderen krijgen erectiestoornis

Samenvatting

Erectiestoornissen kunnen iemands leven veranderen en invloed hebben op hun gevoel van eigenwaarde. Hoewel de veroudering vaak wordt geassocieerd met erectiestoornissen, is het ouder worden niet noodzakelijkerwijs een van de grootste oorzaken van erectiestoornissen. Vaak ligt de oorzaak van erectiestoornissen aan het ouder worden van de man, en wanneer men ouder wordt laten sommige functies in het lichaam het afweten. In veel gevallen is dit de penis doordat de bloedvaten vernauwen. Het ouder worden hoeft niet perse de oorzaak te zijn van een erectiestoornis. Veroudering is slechts een verhoogde factor risico op erectiestoornissen. Sommigen ouderen worstelen helemaal nooit met erectiestoornis. Hoewel erectiestoornissen een negatieve invloed op het seksleven hebben, is het in veel gevallen een behandelbare aandoening. Er bestaan veel interventies die kunnen helpen om weer een erectie te krijgen om seks te hebben. Natuurlijke behandelingen, verandering in levensstijl of het kopen van erectie medicatie.

Erectieproblemen direct aanpakken!

Hulp nodig?

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste behandeling tegen je erectiestoornis. Een levensstijl verandering kan wel bijdragen aan het krijgen van een erectie. Maar als je overgewicht hebt is het niet 1, 2, 3, geregeld om er wat kilo’s af te trainen.

Wil je snel resultaat? Bestel dan erectiepillen! Start een online consult bij de arts en krijg snel en discreet de gewenste erectie medicijnen aan huis bezorgd!

Voordelen van erectie-medicijnen.com

 

 • Snel resultaat, ongeacht de oorzaken van je erectiestoornis deze kan snel opgelost zijn door gebruik van erectie medicijnen
 • Geen afspraak nodig, krijg een online recept
 • Je bestelt erectie medicijnen omdat je niet bij je eigen arts terecht kunt of wilt
 • Je bestelt gemakkelijk online erectiepillle en je anonimiteit is gegarandeerd
 • Erectie-medicijnen.com levert alleen originele merkmedicijnen
 • Snel, veilige en discrete bezorging van erectiemedicijnen
 • Veilig, je consult worden door geregistreerde artsen en apotheken behandeld
Direct erectiepillen bestellen!
erectieproblemen opgelost door erectie medicijnen