Wat is een erectiestoornis?

erectiestoornis hoe werkt dat bekijk oplossingen

Wat is een erectiestoornisErectiestoornis betekent als de penis niet overeind komt na seksuele prikkeling. Dit erectieprobleem kan duiden op erectiestoornis. Erectiestoornis ook wel impotentie genoemd, is als een man geen erectie kan krijgen om bevredigende seks hebben. Jammer dat veel mannen hun erectiestoornis verzwijgen. Erectiestoornissen komen namelijk vaak voor en zijn niets meer of minder dan wat technische mankementen. Niets om je voor te schamen, en bovendien kun je in de meeste gevallen je erectiestoornissen oplossen. Denk jij dat je een erectiestoornis hebt en wil je erectieproblemen oplossen? Via erectie-medicijnen.com bestel je gemakkelijk en snel online erectiepillen. En je erectieproblemen zijn snel verleden tijd.

Nu erectiestoornis oplossen

Hoe werkt een erectie?

Een man kan een erectie krijgen als deze opgewonden is. Hiervoor moet de man geprikkeld worden. Door aan iets erotisch te denken, iets te zien of te voelen kan de man opgewonden raken. Wanneer de man opgewonden raakt gaat worden er via zenuwbanen uit de hersenen signalen naar de onderbuik overgebracht waardoor zogenaamde gladde spiercellen in de wand van de bloedvaten van de zwellichamen slapper worden waardoor de bloedvaten in de penis zich verwijden en de zwellichamen zich met bloed kunnen vullen.

De penis van de man bestaat uit drie zwellichamen. Twee aan beide kanten boven in de penis en een kleinere onderin. Als je seksueel opgewonden raakt, vullen deze zwellichamen zich met bloed. Hierdoor wordt je penis hard, (meestal) groter en hij gaat overeind staan. Ondertussen wordt er voorkomen dat bloed uit de penis wegloopt. Om ervoor te zorgen dat de erectie niet inzakt (de zwellichamen leeg lopen) moet de zenuwen geprikkeld blijven.

Start nu gratis artsconsult tegen erectieproblemen
Hoe werkt een erectie, wat is een erectiestoornis

Nachtelijke erectie

Een man kan ook een erectie krijgen tijdens het slapen of het ontwaken van het slapen. Ook wel de ‘ochtendlul’ genoemd. Dit heeft verder niets met erotische gedachten of dromen te maken. De ochtend erectie is een overblijfsel van de remslaap, en treedt daarom vaak op als de man ontwaakt en niet wakker wordt gemaakt.

Ongewenste erectie

Het kan ook voorkomen dat de man spontaan een erectie krijgt. Het gebeurt ongewenst en willekeurig. Dit is gebruikelijk en een normaal onderdeel van de mannelijke fysiologie. Stel je staat te presenteren en opeens krijg je een stijve…..Iets waar je helemáál niet opgewonden van wordt. Dit soort erecties kunnen schaamte opwekken als dit in het openbaar gebeurt. Zulke ongewenste erecties kunnen spontaan optreden gedurende de dag op elk willekeurig moment. Je kunt er weinig aan doen, probeer aan wat anders te denken. Je gedachtes te verleiden tot een saai onderwerp zoals het wassen van de auto, of het schilderen van een muur. Indien het zichtbaar is in de kleding zorg dan voor weide broeken, strak ondergoed of een lang shirt.