Een datingsite

Waar moet je aan denken bij de eerste date?

Heb je zin in een leuke date? Misschien is het wel je eerste date met deze dame of heer. Een goed moment om er dan eens over na te denken wat je samen kunt gaan doen. Bij de eerste date wil je je graag zo goed mogelijk voor doen, je wil ook laten zien wie je echt bent. Maar je wil toch net dat beetje meer geven, zodat je goed in de smaak valt bij de ander. Waar ga je dan aan denken?

Eerste date, tips

Bij de eerste date is het goed om eens te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Zorg dat je in ieder geval jezelf gaat zijn. Ben eerlijk tegen de ander, verzin geen dingen, maar geef eerlijk antwoord als er vragen worden gesteld. Op een datingsite moet je je ook niet anders voor doen. Je kunt beter aangeven dat je dingen nog niet wil vertellen, in plaats van liegen. Het zal hoe dan ook toch eens uitkomen en zeker wanneer je samen verder wil gaan. Denk daarbij bij de eerste date aan het volgende:

– Spreek af op een algemene locatie, zodat je elkaar eerst beter kunt leren kennen.

– Ga iets doen wat je samen leuk vindt, een gedeelde interesse bijvoorbeeld.

– Is de klik er en wil je samen verder gaan? Zorg er dan voor dat je veiligheidsmaatregelen neemt. Veilig vrijen is van groot belang!

– Zorg dat iemand anders op de hoogte is als je gaat daten (je weet immers nooit wie je aan gaat treffen bij het daten).

– Blijf jezelf, kleed je gemakkelijk en doe je niet anders voor dan je in werkelijkheid bent.

– Spreek niet te lang af, houd het kort zodat je elkaar beter kunt leren kennen en als het goed klikt weer uit kunt kijken naar een nieuwe date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *