Wadda

Tips op je seksleven weer spannend te maken

Veel stelletjes hebben er helaas last van; in het begin ben je smoorverliefd op elkaar en kan je niet van elkaar afblijven, maar na verloop van tijd ken je het lichaam van je partner letterlijk van binnen en buiten en is het spannende er wel vanaf. Jullie seksleven komt in een sleur en je valt alsmaar terug op dezelfde handelingen. Het is meer een routineklus, dan dat je echt de liefde bedrijft. Tijd om daar verandering in te brengen! Het is belangrijk dat je samen op zoek gaat naar manieren om het weer spannend te maken! Heb je hier geen inspiratie voor? Geen paniek, www.Wadda.be geeft je enkele spannende tips!

Rollenspel

Een manier om elkaar op een andere manier te leren kennen is door een rollenspel uit te voeren. Dit kan in eerste instantie eng en onvertrouwd voelen, maar des te mooier wanneer je samen die drempel over kan gaan. Durf uit je comfortzone te treden! Want zeg is eerlijk, heb je er bijvoorbeeld niet altijd al eens van gedroomd om seks te hebben met een stewardess of een zuster? Laat je fantasie de vrije loop!

Libido verhogen

Wanneer je seksleven op een laag pitje staat, is dit ook niet goed voor je zelfvertrouwen en libido. Elk mens heeft gehoefte aan aandacht en om bemind te worden. Om je zelfvertrouwen en je libido een boost te geven, kan je gebruik maken van libido verhogende middelen. Deze zorgen ervoor dat je lust naar seks weer terugkomt en je weer maximaal kan presteren in bed.

Seksspeeltjes

De makkelijste manier om je seksleven spannender te maken is door seksspeeltjes aan te schaffen. Het aanbod is tegenwoordig enorm waardoor er veel ieder wat wils is. Zo zijn er ook speeltjes waarmee je het speeltje an je partner kan commanderen en vice versa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *