Condooms kopen voor een betere erectie?

condoom

Condoom voor betere erectie?

Het meest algemene doel bij gebruik van een condoom is het voorkomen van zwangerschap en SOA’s. Toch heeft het condoom, tegenwoordig, meerdere positieve bijkomstigheden. Zo worden steeds meer condooms aangeboden met het oog op seksuele stimulans en zijn er ook steeds meer condooms met een smaakje op de markt te vinden. In dit artikel zullen we deze en overige nieuwe ontwikkelingen bespreken.

Dikte
Er wordt al vele jaren geprobeerd het condoom zo dun mogelijk te maken. Op het moment zijn er condooms beschikbaar met een dikte van 0,036 millimeter. Waarschijnlijk zullen we in de nabije toekomst geen waarneembaar verschil meer kunnen bereiken. Doel van het dunner maken van condooms is het bieden van extra gevoel.

Kleuren en smaak
Het standaard condoom werd voor het eerst aangepast door toevoeging van kleuren. Er kwamen condooms in allerlei kleuren op de markt. Deze kleuren hadden en hebben nog geen speciaal effect, naast het wegzetten van de standaard saaie beige kleur. Later werd al snel gebruik gemaakt van toevoeging van smaken. Deze zijn vaak overeenkomstig aan de kleur. Zo bevatten veel rode condooms over de smaak van aardbeien.

Ribbels
We zien vandaag de dag steeds vaker stimulerende condooms met ribbels en noppen. Deze stimulerende condooms zijn niet alleen gunstig voor de partner. Door gebruik van extra uitstulpingen worden beide partners extra gestimuleerd. De seks zal hierdoor extra goed zijn, wordt beloofd.

Stimulerende gel
De laatste condooms beschikken over Zanifil gel in de top. Deze gel zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor zal de penis stijver worden. De condooms geven een flinke boost aan het zelfvertrouwen van de man en zorgen voor langer en groter genot. Lukt dit niet met een condoom probeer dan erectie medicijnen.

Vrouwencondoom
Een andere nieuwe ontwikkeling is het vrouwencondoom. Deze wordt aangebracht in vagina om de baarmoedermond af te sluiten. Voordeel hiervan is dat de vrouw het condoomgebruik in de hand heeft en niet afhankelijk is van de man. Het condoom wordt ook minder gevoeld en is langdurig te gebruiken.