Lezen van sexverhalen voor een erectie

Tips om een natuurlijke erectie te krijgen

gezonde erectie

Er is niets vervelender voor een man dan een penis die niet meewerkt. Toch is het een veelvoorkomend probleem, voornamelijk bij mannen op leeftijd. Moet je dan bij de pakken neer gaan zitten of is er nog hoop? Er is zeker nog hoop! In dit artikel geven we je enkele tips waarmee je op natuurlijke wijze een erectie kan stimuleren.

Levensstijl

Bij erectieproblemen ligt het in veel gevallen aan de ongezonde levensstijl. Mannen die roken hebben bijvoorbeeld een grotere kans om tegen erectieproblemen aan te lopen. Door het roken ontstaat er namelijk een vaatvernauwing, waardoor het bloed niet meer goed de penis kan bereiken. Daarnaast is ook aangetoond dat door voldoende lichaamsbeweging het aantal erectiestoornissen vermindert. Dus gauw stoppen met roken en kom van de bank af!

Therapie

Een erectiestoornis kan ook het gevolg zijn van verkeerde denkbeelden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een irreƫel denkbeeld hebt over seks of dat het komt door faalangst. Een therapeut of seksuoloog kan je hierbij helpen.

Extra prikkelingen

Uiteraard kan het ook zo zijn doordat je geen seksuele prikkelingen meer ervaart. Een ieder heeft een andere smaak en interesses, daarom is het niet verkeerd om te experimenteren met verschillende seksuele aspecten. Misschien dat je weer helemaal opleeft van een swingers party of een kinky SM sessie. Daarnaast werkt het lezen van sexverhalen ook goed voor je seksuele fantasie. Je kan namelijk je eigen interpretatie geven aan een verhaal en zelf de hoofdpersonen aankleden (of uitkleden).

Erectie medicijnen

Mochten bovenstaande tips niet werken, dan kan je altijd nog gebruik maken van natuurlijke erectie medicijnen. Zorg er echter altijd voor dat je het enkel koopt bij een betrouwbare apotheek. De erectie medicijnen van deze site zijn afkomstig van een betrouwbare apotheek. Zo bestaan er diverse soorten erectie medicijnen die je kunnen helpen, in de meeste gevallen is dit in de vorm van een zalfje of een pil.